Ontdek het leukste bouwspeelgoed Plus-Plus

Ontdek het leukste bouwspeelgoed Plus-Plus

Plus-Plus is naast leuk bouw speelgoed ook educatief. Zo combineert Plus-Plus veel STEM elementen en bevordert het de fijne motoriek, logisch nadenken en de creativiteit.

Bij Gaafspeelgoed geloven wij in duurzaam speelgoed. Plus-Plus wordt duurzaam geproduceerd op zonneenergie en is geheel vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor is plus-Plus het perfecte bouw speelgoed voor kinderen! 

Iedereen weet dat je nooit genoeg bouwsteentjes hebt dus koop gelijk een educatie box. Dit zijn veel Plus-Plus bouwsteentjes in een handige opbergbox. Daar droomt toch ieder kind van?

Bij Gaafspeelgoed zijn er naast de gewone educatie box ook leuke aanbiedingsets te koop met bijv. bouwplaten, meerdere chassis, grote wielen en kleine wielen. 

Welke Plus-Plus educatie boxen zijn er?

Plus-Plus educatie boxen worden verkocht op basis van de kleuren van de bouwsteentjes.  

  • Plus-Plus Basic
  • Plus-Plus Neon
  • Plus-Plus Pastel
  • Plus-Plus Color Mix:  Basic - Neon - Pastel

Als je weet welke kleuren je wilt moet je de keuze maken voor het aantal bouwsteentjes dat je in de opbergbox wilt hebben. Afhankelijk van het aantal bouwsteentjes kan je kiezen voor een paar extraatjes.  

  • Plus-Plus 2600 (met wielen en chassis)
  • Plus-Plus 3600 (in diverse kleuren)
  • Plus-Plus 4000 (met 12 bouwplaten)
  • Plus-Plus 6000 (in diverse kleuren)

Bedenk vooraf wat je met de Plus-Plus educatiebox wilt gaan doen. Ga je het gebruiken voor school opdrachten? Koop dan voldoende bouwsteentjes en bouwplaten dan integreer je Plus-Plus makkelijk in je les programma.

Wil je zoveel mogelijk Plus-Plus bouwsteentjes of wil je graag wat extra uitbreidingen erbij, zoals Plus-Plus bouwplaten of Plus-Plus chassis en wielen. 

Eén ding is zeker koop voldoende Plus-Plus bouwsteentjes en bouwplaten dan weet je zeker dat je alles kunt bouwen! 

Voor wie zijn de Plus-Plus educatieboxen?

Als je het woord educatiebox hoort denk je dat is alleen voor scholen. Goed nieuws! Dat is dus niet het geval. De Plus-Plus educatiebox of Plus-Plus opbergbox is geschikt voor thuis, op het werk, in de wachtkamers, op school, op kinderdagverblijven en eigenlijk overal waar kinderen spelen of leren (of allebei). 

Het voordeel van een opbergbox is niet alleen de grote hoeveelheid speelgoed maar je bergt het ook makkelijk en stofvrij op. Kies je voor één van de voordeelsets dan heb je uiteraard ook meer waar voor je geld. 

 Gaafspeelgoed is official dealer van Plus-Plus. Kijk snel en koop jouw favoriete Plus-Plus speelgoed. 

Waarom Gaafspeelgoed? Groot assortiment en snelle levering! Op werkdagen voor 16 uur besteld = dezelfde dag verzonden.

 

Terug naar blog