Gaafspeelgoed in de media


Houten speelgoed van GaafSpeelgoed.nl     (5 juli 2016)

by MARIEKE

in BEWUST MARIEKESPEELGOED & CADEAUS

BEWUST MARIEKE – Vanaf dat onze kinderen klein zijn was ik altijd al bewust bezig met welk speelgoed ik ze gaf. Boven alles was dat; weinig! Voor de ontwikkeling van kinderen denk ik dat spelen met natuurlijke eenvoudige materialen het beste is. Geef ze water, zand en een schepje en ze zijn uren zoet! Al in de babytijd van mijn dochters begreep ik die wagenspanners/ maxi cosi hanger nooit zo goed. Laat zo’n klein kindje lekker genieten van de blaadjes aan de bomen als het in de kinderwagen ligt of het gezicht van hun moeder. Al dat kleurrijke gewiebel vlak voor een babysnoetje van zo’n rammelding, wat een prikkels! Nee hoor, doe maar eenvoudig is mijn idee bij die kleintjes!

Houten speelgoed gereedschapsetGeef je peuter een pan en een pollepel ét voilá je hebt speelgoed. Maar goed, natuurlijk wilde ik onze meiden ook op hun verjaardag cadeautjes en dus wat speelgoed geven. We hebben hier in het dorp een geweldig uitgebreid tweedehands kinderspeelgoed winkel. Daar heb ik de eerste jaren van hun leven de cadeautjes vandaan gehaald en meestal koos ik voor degelijk houten speelgoed. Klassiekers zoals een knikkerbaan, hamertje tik, vormenstoof of blokken waren het meest succesvol! Zo heb ik bij webwinkel GaafSpeelgoed.nl ook prachtig houten speelgoed gespot:

buitenspelen

Bijvoorbeeld dit mooie houten zwaard en bijpassend schild! Of het uitgebreide poppenhuis. Zo grappig, poppenhuizen hebben onze meiden nooit veel mee gedaan. Ze waren sowieso niet van die ‘poppenmeisjes’ en speelden liever buiten, weer of geen weer. Maar pas zagen ze bij hun oma op zolder mijn oude retro poppenhuis en jawel, geen kleine meiden meer, maar dit poppenhuis moest mee naar huis! Nu staat er dus weer een poppenhuis hier. Nog even op zoek naar poppen en meubeltjes.Poppenhuis houten poppenset

Ik zie dat GaafSpeelgoed.nl ook los poppenhuispoppen heeft, dus wie weet ga ik die wel aanschaffen als ik ze in ons tweedehands winkeltje niet kan vinden! Verder zie ik in deze uitgebreide webshop ook heel leuk baby- en peuterspeelgoed van hout! Het zijn klassiekers die het altijd goed doen als (kraam) cadeautje!

Duurzaam en bewust speelgoed aanschaffen kan dus prima bij GaafSpeelgoed.nl !


Loterij op Ladies Day Bochane levert duizend euro op voor Pink Ribbon

AUTO  |  27 januari 2015   

speelgoed  en rugzakken, kopen, online, rugzakken, pixelbags

ALMERE - De showroom van Autobedrijf Bochane was zondag omgetoverd tot een 'roze' paradijs voor vrouwen. Nu waren het eens niet de auto's die de aandacht trokken, maar had Bochane flink uitgepakt om hun vrouwelijke klanten een leuke middag te bezorgen.

De opkomst was enorm. Er waren maar liefst 274 dames die deel konden nemen aan creatieve en culinaire workshops onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Er waren natuurlijk heel veel leuke exposanten met producten waar vrouwenharten sneller van gaan kloppen.

Verder waren er allerlei leuke auto-gerelateerde activiteiten, zoals een workshop banden verwisselen en een mini-workshop basis autokennis. Ook gaf 'Topstylist' uit Almere diverse demonstraties. 

Loterij 

Als klap op de vuurpijl vond er om 15.00 uur een grote loterij plaats met fantastische prijzen. Er zijn deze zondag 1002 loten á 1 euro verkocht voor het goede doel. De opbrengst van de loten is volledig ten goede gekomen van de Stichting Pink Ribbon, die uiteraard aanwezig was om de cheque van 1.002 euro in ontvangst te nemen. 

Alle dames konden deze zondag bij Bochane naar hartenlust shoppen, gezellig genieten en nog wat leren ook. En ook degene die geen geluk hadden met de loterij vertrokken niet met lege handen want iedereen kreeg een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Kortom een succesvol evenement, ook voor Pink Ribbon.


Ladies day bij Bochane zondag 25 januari van 12.00 tot 17.00 uur

Wij nodigen u graag uit voor deze leuke dag. Omdat wij het leuk vinden om onze vrouwelijke klanten eens in een andere 'setting' te spreken organiseren wij dit gratis evenement in onze showroom. En u kunt heel veel van onze exposanten en ons verwachten!  

Naast de technische instructies over bijvoorbeeld banden wisselen, vloeistoffen bijvullen etc. hebben wij voor u ook nog leuke ‘vrouwen dingen’ in petto. Zoals demonstraties en korte workshops van diverse exposanten. Er is gelegenheid tot shoppen, er zijn lekkere hapjes én iedereen krijgt aan het eind van de middag een goodiebag mee naar huis. Zin in een gezellige middag?

Meld u samen met uw vriendin, zus, moeder of buurvrouw aan via: bochane-almere@bochanegroep.nl

DEELNAME GRATIS

schrijf u nu in want vol=vol

Bochane Renault, Dacia & Fiat   
Randstad 22 33    
Almere     
036-5483300                     

 

 

 

http://www.bochane.nl/ladies-day-bij-bochane-almere-zondag-25-januari.html


GaafSpeelgoed.nl winactie: Plus-Plus Mini

by HIPPESHOPS on 12 OKTOBER 2014

in CADEAUS & SPEELGOED► HIP & WIN ACTIES

gaafspeelgoed-winactie-hippeshops-plus-plus-HIP & WIN – Ken je Plus-Plus® al? Dit leuke speelgoed bestaat uit ++ basisblokjes waarmee kinderen oneindig veel leuke creaties kunnen maken. Telkens opnieuw! Maak nu kans op een Plus-Plus mini set van 600 stukjes in een kleurcombi naar keuze, ter waarde van €24,75. Deze giveaway wordt mede mogelijk gemaakt doorGaafspeelgoed.nl.

Zoek je nog bijzonder speelgoed waar kinderen urenlang zoet mee kunnen zijn? Wij hebben het voor je gevonden! Maak kennis met het leuke constructiespeelgoed van Plus-Plus ++ voor meisjes en jongens. Met dit speelgoed weet je zeker dat je kind zich niet gaat vervelen, want Plus-Plus is heerlijk simpel en tegelijkertijd prikkelt het de fantasie van kinderen om er de mooiste dingen mee te bouwen. Van platte ontwerpen tot ingewikkelde 3D creaties, alles is mogelijk.

Hoe ‘t werkt? Heel eenvoudig! De gladde rubberachtige bouwstenen van de Plus-Plus Mini reeks zijn gemaakt in de vorm van twee plusjes ++ van ongeveer 2 cm groot. Het leuke is dat je deze ++ vormen makkelijk in elkaar kan schuiven. Van eenvoudige figuren met patronen tot supersonische bouwwerken. Plus-Plus constructie speelgoed is het favoriete speelgoed voor kinderen van 4-12 jaar.

gaafspeelgoed-winactie-hippeshops-plus-plus-speelgoed-constructie

Voor de giveaway op HippeShops stelt GaafSpeelgoed.nl een Plus-Plus Mini set beschikbaar, bestaande uit 600 bouwstukjes. De winnaar mag kiezen uit de PastelNeon of Basic variant. Plus-Plus ++ is leuk, verantwoord en vernieuwend, de ideale combinatie voor speelgoed. Het perfecte Sinterklaascadeau!

Wat moet je doen om kans te maken op de Plus-Plus ++ Mini Basic 600 stukjes in een kleur naar keuze t.w.v. €24,75 van GaafSpeelgoed.nl?

  • GaafspeelgoedVul het Hip & Win deelnameformulier in waarbij je het antwoord geeft op de volgende vraag:  Welke kleuruitvoering van de Plus-Plus ++ mini Basic 600 stukjes zou je willen winnen? Klikker-de-klik door naar de site vanwww.gaafspeelgoed.nl en zoek jouw favoriet.
  • Deze winactie loopt t/m 16 november.

gaafspeelgoed-winactie-hippeshops-plus-plus-speelgoed

facebooktwitterpinterestlinkedin

Tagged as: bouwwerkjesCadeaus & Speelgoedconstructiegaafspeelgoedplus-plussinterklaaswinactie


Kinderfeest in Almere Poort

Gepubliceerd op: dinsdag 12 augustus 2014

Op zondag 24 augustus is er weer een groot Kinderfeest in Almere Poort! Kidsproof Almere, De Schoor, Kinderopvang De Kleine Wereld en Dé Kindermarkt en héél veel aanbieders van kinderactiviteiten in Almere organiseren dit leuke feest voor de tweede keer in het Cascadepark in Poort. Het Kinderfeest is van 11.00 – 16.00 uur en de toegang is gratis.

Op zondag 24 augustus is er weer een groot Kinderfeest in Almere Poort! Kidsproof Almere, De Schoor, Kinderopvang De Kleine Wereld en Dé Kindermarkt en héél veel aanbieders van kinderactiviteiten in Almere organiseren dit leuke feest voor de tweede keer in het Cascadepark in Poort. Het Kinderfeest is van 11.00 – 16.00 uur en de toegang is gratis.

Vanaf 11 uur kun je een strippenkaart halen bij de Kidsproof-stand, zodat je kind mee kan doen met de kinderactiviteiten. Er zijn veel gratis activiteiten, voor een aantal activiteiten wordt een bijdrage in de materiaalkosten gevraagd. Ook is er een leuke Kindermarkt met kraampjes met leuke kinderspullen, kinderkleding en staan er particulieren met mooie tweedehands kleding en speelgoed. 

Wat kun je er doen? Er zijn volop stoere activiteiten: kom naar het lasergame spel van De Schoor, ga Graffiti Spuiten bij Almeerse Graffiti, maak een Stop Motion filmpje bij de de Film- en AnimatieClub, of leuke figuurtjes met LaQ van Gaafspeelgoed.nl, bekijk de stoommachinedemonstratie en doe mee met de sport- en spelactiviteiten van de buurtsportcoach. Ook kun je kennismaken met de supertoffe constructieskelters van Infento BV. 
Play Inc. is aanwezig met verschillende springkussens én een minigolfactiviteit en bij de stand van Bowling Almere kun je uiteraard, enigszins aangepast, bowlen.

Wil je creatief aan de slag? Kom loomen bij de stand van De Nieuwe Bibliotheek, rijg een armbandje bij Xaluti Sieraden, versier een cupcake bij Taarten van Suus, Maak iets van silk- of foamclay bij YourZoap, maak een mooie hanger bij Bridgets Home, of iets bij de Boskantine van Het Flevo-Landschap, een raamhanger bij Just to meet friends. 
Ook kun je kennismaken met veel leuke lessen uit Almere: leer alles over Fitness bij Compound, doe mee met de zelfverdediging- en levenslessen Jing Wu Kids, volg de workshops van Tendens Studios, Maak een mooi zelfportret bij Elefun, doe een workshop logopedie van Logopediepunt Almere en voor zwangeren en pas bevallen moeders is er een proefles Mom in Balance.

Voor jongere kinderen (en hun ouders) zijn er draagdoekworkshops van Baby&Borst, workshops van BabySensory, Peuterdans van Balletschool Almere, Peutervoetbal van Arno Splinter, Ballorig komt met een springkussen, je kan kliederen en knutselen met Child’s Tale en De Kraamvogel met een workshop Mini-kraamverzorgende, dus neem je pop mee!
Bekijk ook het nieuwe theateraanbod voor gezinnen bij de stand van Schouwburg Almere, laat je voorlezen door De Nieuwe Bibliotheek, of laat je op je mooist fotograferen door Perla Fotografie en Kim4Kids. 
Eet een ijsje van Pauls IJs, een pannenkoek van Thomas’ Pannenkoekenbus of een Broodje Knak van De Kleine Wereld of kom zelf gezonde fruit- en groentedrankjes maken bij Food n Habits. Je mag picknicken op het terrein, neem een kleedje mee!

Daarnaast staan er op De Kindermarkt leuke kramen van onder andere Pakhuis Dutch-Kie met broodtrommels, Guppie Labels, Jentoo Interieurstickers, JL’s Kinderkleding, Monsters Kidswear, Soucatcher, de BalloonFactory, Slimmerikjes.nl, en nog veel meer!

Kortom, je hoeft je niet te vervelen in Almere! Kom naar Het Kinderfeest Almere Poort en geniet van alle leuke activiteiten! Op www.kidsproof.nl vind je het volledige programma!

We raden aan om op de fiets te komen!

Deelnemen als bedrijf of wil je als particulier een kraam? Neem contact op via almere@kidsproof.nl of meld je direct aan op www.dekindermarkt.nl
 

Liesbeth van der Heiden (RTV Almere)

Kinderfeest in Almere Poort | RTV Almere


 

© 2013 - 2019 Gaafspeelgoed | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. Facebook (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Facebook pagina te 'liken'. Deze button werkt door middel van code die van Facebook zelf afkomstig is. Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Affiliate marketing (marketing cookies): Deze cookies gebruiken wij om partnersites (affiliates, zoals Daisycon, TradeTracker en Cleafs) te belonen voor hun bijdrage aan de verkoop. Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.