Sorteer op

Shop Plus-Plus

Plus-Plus constructie speelgoedvorm, eindeloze mogelijkheden

Plus-Plus is constructie speelgoed voor jongens en meisjes om alleen of samen met papa en mama mee te spelen. Het is het perfecte STEM speelgoed dat de fijne motoriek, geduld en creativiteit simuleert. Daarnaast kan het gebruikt worden om de aandachts curve te vergroten. 

Wat is Plus-Plus?

Plus-Plus is een bouwsteentje dat bestaat uit twee aan elkaar vast gemaakte plusjes. De bouwstenen schuiven eenvoudig in elkaar zodat je de mooiste 2D en 3D creaties kan maken. Je bent niet langer gebonden aan rechte lijnen zoals bij LEGO. Met Plus-Plus kan je ook ronde vormen bouwen. Zo bouw je heel simpel een auto, een fiets, een huis en een complete dierentuin. 

De gladde structuur van het steentje voelt prettig aan en is geschikt voor jongere en oudere kinderen. Plus-Plus schuift makkelijk in elkaar maar  vallen niet snel uit elkaar. Combineer de steentjes met de bouwplaten en maak een oceaan of grasveld. De baseplates van Plus-Plus zijn verkrijgbaar in wit, blauw, groen en beige.

Alles wat je over Plus-Plus moet weten

Plus-Plus heeft al vele awards gewonnen voor creatief constructie speelgoed.  Het is ontworpen in de jaren tachtig in Denemarken met het idee om alles te creeren met maar één vorm. 

Duurzaamheid is belangrijk bij Plus-Plus. Zo is het het constructie speelgoed ontworpen in Denemarken en wordt het daar ook geproduceerd. Zowel de verpakking als Plus-Plus is 100% recyclebaar. Plus-Plus wordt gemaakt van PE dat food safe is zoals dat heet.  Plus-Plus is vrij van schadelijke stoffen ftlaten, pvc en bpa. Veilig voor kinderen dus. 

Zelfs het hoofdkantoor is voorzien van groene energie (wind energie) en zij kennen een no-waste policy. 

Als laatste is Plus-Plus natuurlijk CE goedgekeurd

© 2017 - 2022 Gaafspeelgoed Plus-Plus educatie boxen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel